25 år i tjeneste

Tre av våre trofaste ansatte ved Nesseby Helsesenter er blitt hedret for lang og tro tjeneste. Etter 25 års virke fikk de oppmerksomhet i form av blomster og gavesjekk.
 25aar jubileum

Inga Roska, Kristine Johnsen og Marie Berit Roska fikk hver sin sjekk på kr. 2500,- og blomster for sine lange og tro tjenste. Sjekkene ble overrakt på Nesseby Helsesenter mandag 27.juni av peronalrådgiver Mari-Ann Nilssen i Nesseby kommune. Hun oppsummerte deres arbeidsforhold gjennom 25 år med velvalgte ord, slike arbeidstakere står det stor respekt av. Etter overrekkelsen var det hyggelig samvær med kaffe og kaker.

Monica pris

Monica Eliassen ble også satt "pris" på da i form av gave og blomster fra kommunen. Monica har vært tilsatt i nærmere 10 år i Nesseby kommune, nå har hun sagt opp sin stilling som sykepleier for å gå over til en annen stilling i nabokommunen. Personalet på helsesenteret tok et vemodig "farvel" med en kjær kollega gjennom mange år. Det var Emmy Store som overrakte henne, på vegne av de ansatte, en pengegave. Vi ønsker henne med dette lykke til videre.