• Eddemannak.jpeg
  • Foto: Lena Kristianssen
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2

En stor takk

KLP (kommunal landspensjonskasse) deler ut pris, denne gangen gikk prisen til Mildrid Irene Hansen som er renholder i Unjárgga gielda / Nesseby kommune.

Først litt om KLP prisen "En stor takk":

Mange av KLP sine medlemmer har yrker som innebærer å ivareta andre. Dette kan gjøres på mange måter, for eksempel ved å slukke branner, ta vare på gamle og syke, jobbe med administrasjon i kommunene for å sikre velferden til innbyggerne, eller sørge for at kommunens ansatte har rene lokaler å jobbe i. KLP lar seg inspirere av dem som gjør alt for at menneskene rundt dem skal ha det bra, og har derfor satt i gang aktiviteten "En stor takk", der målet er å gi en ekstra påskjønnelse til noen av disse menneskene – uavhengig av om de er medlemmer eller ikke.

I første runde, som gikk over tre uker, kom det inn over 1500 nominasjoner – fra hele landet. En jury gikk gjennom nominasjonene og landet på tre veldig verdige vinnere – hvorav to allerede har fått sine premie (Øyvard Sørensen, ambulansesjåfør i Oslo). Neste på listen var kommunalsjef i Stord Kommune, Knut Johannes Gram, og den siste vinneren er altså Mildrid. Fellesnevneren for vinneren er et stort pågangsmot, gjennomføringsevne og mot til å se andre.

Det var Nils Fredrik Wisløff-Høgstøl og Roar Grønstad fra KLP som kom hele den lange veien for å overlevere prisen som var et reisegavekort fra Norwegian med verdi 10.000 kroner.

EST 2016 Mildrid og Nils Fredrik.jpg

Det var Virksomhetsleder for Teknisk, Oddleif Nilsen, som hadde nominert henne til prisen fra KLP. Nominasjonsteksten hans var som følger:

Hvorfor fortjener vedkommende å vinne en stor takk: Mildrid er ansatt som renholder i Nesseby kommune. Vasker rådhus og andre bygg skinnende rent. Hun sprer om seg med godt humør og er nesten like mye vaktmester som renholder. Skifter lysrør og fikser småting, strammer skruer og slår inn løse spikere. Eneste renholder jeg vet som har hammer på vaskevogna. Hun har alltid et hyggelig ord til oss alle og det er en glede å ha henne rundt seg. Mildrid er en enestående person som aldri sier et vondt ord om noen og bryr seg om alle rundt seg. Noen ganger har hun med seg kaker eller annet smågodt og skaper feststemning på kontorene. Kort sagt, en person det ikke finnes mange av i verden.

Mildrid og Oddleif.jpg

En stor takk prisen 2016 jubel.jpg

 

 

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS