• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2
Lars monsen, anne rimmen

Finnmarksløpet ble knallsuksess!

Nesseby kommune gratulerer Inger-Marie Haaland med seieren og takker alle involverte i sjekkpunkt Varangerbotn.

Sjekkpunkt Varangerbotn har fått utrolig mye skryt fra både handlere og hundekjørere. Flere har sagt at Varangerbotn er det beste sjekkpunktet, med både god plass, effektiv logistikk og svært god stemning. Dette er et resultat av flere års oppbygging av uteområdet til museet som sjekkpunkt. Saueinnhengningen som brukes som hvileplass for hundene, inn og utkjørsel og veien for kjørerne til sovesalen - alt er bygd opp over flere år og strekker seg stadig mot perfeksjon. Dette merker man på flere og flere positive kommentarer både fra Finnmarksløpets eget crew og hundekjørerne som kommer fra hele verden.

Finnmarksløpets nestkommanderende og presseansvarlig, Hans Petter Dalby, sier at Varangerbotn har et kjempeflott utemiljø. Dalby har i forkant av årets løp jobbet hardt med å bearbeide NRK, og dette har gitt resultater. Hver eneste dag under Finnmarksløpet har det vært TV-sendinger med oppdateringer om løpet. Reklameverdien av dette er helt unik og det at NRK går inn med det som sannsynligvis er den største produksjonen fra Finnmark noen gang viser at verden vil se hundekjøring og de vil oppdage Finnmark.

Løpet blir mer og mer populært, men ikke bare i Norge. Presse fra hele verden har fulgt med og nettsidene til løpet har fått treff fra New Zealand til Canada. Årets sjekkpunkt Varangerbotn var en knallsuksess og med verden som tilskuere må vi jobbe for å gjøre neste års løp enda bedre. Nesseby kommune ønsker å takke alle de involverte i sjekkpunkt Varangerbotn - vi skaper et magisk sjekkpunkt og en unik opplevelse for hundekjørerne!

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS