• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2
lena-ukas-syklist-uke-21

KOM I BEDRE FORM!

Alle hjertelig velkommen til felles trim turer. Spre budskapet på din arbeidsplass og inviter venner og kjente med på tur.

Trimgruppa i UVS/NIF ønsker å få voksne folk ut i aktivitet!

ALLE (medlemmer og/ikke medlemmer) inviteres  til sykkeltrim og turgåing i naturen. I første omgang satser vi på felles sykling og turgåing for alle som ønsker å komme seg ut og i bedre form. Ved avslutning til høsten trekker vi ut premier blant alle som har deltatt. Jo flere ganger du registrerer deg, jo flere lodd i trekningen. Registrering er gratis.

Torsdager inviterer vi alle til å møte opp på museet klokken 2000 (1800 etter sommerferien), her skal du registrere deg og deretter sykler vi en distanse før vi returnerer. Første tur går fra museet til Karlebotn. Det arrangeres også sykkelkarusell for barn torsdager klokken 1800 (se egen nyhet).

Tirsdager inviterer vi til felles turgåing klokken 2000 (1800 etter sommerferien). Vi møtes først ved museet, og herfra starter vi med biler til utgangspunktet for gåturen. Eventuelt kan de som er kjent møte ved utgangspunktet. Vi besøker nye turmål i kommunen hver gang, så nå har du muligheten til å bli bedre kjent med nye turområder rundt omkring i kommunen. Første tur går til Aldontoppen tirsdag 29. mai. Vi vil at deltagerne foreslår nye turmål som vi skal besøke i løpet av høsten, og disse publiseres på UVS/NIF sine hjemmesider etter hvert.  

Sykkeltrim og turgåing arrangeres følgende dager

Tirsdag 29. mai – Tur 1 går til Aldon - fottøy: Fjellsko/joggesko

Torsdag 31. mai – Sykkel 1 – VSM til Karlebotn (eller snu i tide J)

Tirsdag 5. juni – Tur 2 går til Styran - fottøy: Fjellsko/joggesko

Torsdag 7. juni – Sykkel 2

Tirsdag 12. juni – Tur 3 går til Lille fiskevann - fottøy: Fjellsko/støvler

Torsdag 14. juni – Sykkel 3

Tirsdag 19. juni – Tur 4 går til Beaivejavri - fottøy: Fjellsko/støvler  

Torsdag 21. juni – Sykkel 4

Sommerferie

Torsdag 23. august – Sykkel 5

Tirsdag 28. august – Tur til 5 går til .....

Torsdag 30. august – Sykkel 6

Tirsdag 4. september – Tur 6 går til ....

Torsdag 6. september Sykkel 7

Tirsdag 11. september – Tur 7 går til …..

Torsdag 13. september Sykkel 8

Ta gjerne med drikke, og husk refleksvest og hjelm!

Sykkelvettregler finner du her:

http://www.sykling.no/sportslig/Documents/NCF%20norm%20for%20trening%20på%20offentlig%20veg.pdf

Bakgrunn og tips for trimkarusellen

Det er ofte slik at folk vet hva som skal til for å komme i bedre form, men ikke klarer å motivere seg til å gjøre det. Vi tror at det å drive med aktivitet sammen med noen kan gi ekstra motivasjon til å komme i gang. Samtidig vil det kanskje vekke opp konkurranseinstinktet ved at det registreres hvor mange ganger man deltar. Forpliktelse er ett viktig ord når det gjelder motivasjon. Det å vite at noen venter på deg og skal trene sammen med deg gjør det lettere å komme seg på trening. En kan i tillegg hjelpe hverandre på trening ved å presse hverandre til å yte litt mer.

Naturen er en trivelig plass å trene i. Mange blir mer motivert av å gå i naturens omgivelser, og ved å besøke nye turmål blir man samtidig bedre kjent i nærområdet. Vi håper at mange møter opp og foreslår turer som vi skal gå til høsten.

Vi oppfordrer også til trening/turgåing på egenhånd. Du kan sette opp en plan for hvilke treningsøkter du skal trene på de forskjellige dagene i uka, og du vil du føle deg forpliktet til å følge planen.

Bruk hjelpemidler om du har. Pulsklokke er vel det mest brukte. Det å kunne se forandring i puls og ikke minst forandring i hvilepuls gir ofte mersmak på mer trening. Da kan en se at treningen fungerer og at du blir i bedre form. De som oftest bryter med treningen er de som trener alene uten mål og mening. Da forsvinner motivasjonen fort, og man får perioder uten trening.

Vi håper at mange møter opp. Vel møtt til trim!

Hilsen Lena Kristiansen, leder i trimgruppa

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS