• Fiskelykke
 • Reingjærde
 • Catwalk
 • Brygge
 • 17 mai
 • toppbilde 1
 • toppbilde 2

Nytt fra VBK

Både småjentelag og småguttelag gjør det svært bra for tiden!

Hans Christian Johnsen trener småjentelaget (12-14 år). De har blitt svært gode og overrasket positivt på banen. Av seks kamper har de vunnet fem og spilt en uavgjort.

For øyeblikket leder laget småjenteserien i Øst-Finnmark. Mange av småjentene har spilt fotball i mange år og har blitt bedre og bedre til å spille fotball. Et par av dem har spilt og trent sammen med gutter, noe som gjør dem "tøffere" på banen, sier John Samuel Nilsen. Småguttelaget gjør det også meget bra i serien. De ligger på andre plas etter å ha vunnet fem kamper og spilt en uavgjort så langt. De har også trent og spilt sammen over flere år, slik at de er godt samspilt etter hvert. To av jentene våre, Tonje og Márgget Ravdna (Mæggi) spiller fast på laget. Laget skal som kjent til Norway Cup i slutten av juli.

VBK 2007 1

Mygglaget (6-8 år) har vært på sin første turnering i Vestre Jakobselv. De trener en gang i uka på kunstgressbanen og det går bra med rekrutteringen til idretten. Det er ivrige foreldre som har satt i gang trening og fått flere med, og neste turnering for mygglaget blir i Tana i slutten av august.

Lilleguttlaget (10-12 år) har også gjort det bra hittil. De spiller ikke for poeng, men det er rapportert flest seire i kampene.

John Samuel kan også rapportere at guttelaget (14-16 år) har et 7er lag sammen med Tana. De ligger et stykke ned på tabellen etter å ha vunnet to kamper og tapt tre så langt. De fleste av spillerne kommer fra Nesseby, men vi har fått en god keeper fra Tana. Tonje spiller fast her også. Guttelaget er ikke påmeldt til Alta.

 

 
Lilleguttlaget, småjentelaget og småguttelaget er meldt på Altaturneringen 7.-9. august.
 
Hvis man ønsker å følge med på det som skjer i VBK går man inn på hjemmesiden: VBKs hjemmesider
 
VBK 2007 2

 

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS