Várnjárggas njukčamánu 24.gitta 28. beaivái 2015

VAKE - Varanger Arctic Kite Enduro 2015

Maŋŋebárgga lea vuolgga Bearalveagis! Guhkegaskka muohtakiten máilmmemeašttirgilvu - Varanger Arctic Kite Enduro 2015. 45 joavkku 12 iešguđetge riikkas eret, áigot borjjastit/kitet biekka veagas badjel Várnjárgga. Dat gártá oalle erenoamáš oainnáhus. Suovvejávri Unjárgga gielddas lea dehálaš duođaštus/bisánanbáiki!

 

Varanger Arctic Kite Enduro / VAKE er en kite-konkurranse der tomannslag skal kite så fort de kan fra Berlevåg via sjekkpunkter i Båtsfjord, Tana, Nesseby, Vadsø og til målgang i Vardø.

Volunteer-at-Bergebyvann---photo-Ingerid-Jordal.jpgBergebyvann i Nesseby er et sentralt sjekkpunkt. Det er kun de første 30 lagene som kommer fram hit som får lov å fortsette gjennom Varangerhalvøya nasjonalpark og har muligheten til å ta verdensmestertittelen i Vardø.

Sjekkpunkt Bergebyvann er tilgjengelig med skuter. Her kommer det til å være VAKE-crew og deltakere fra formiddagen tirsdag 24. mars til torsdag 26. mars 21:00.

Følg med på live GPS-tracking av alle lag via www.vake.no, så vet du når du (senest) må ta turen til Bergebyvann. Alle lag har én times obligatorisk stopp der, så det er gode sjanser for å treffe på noen. Følg også våre oppdateringer www.facebook.com/vakefinnmark og Twitter @vakefinnmark.

Velkommen til sjekkpunkt Bergebyvann i Nesseby!  Foto: Ingerid Jordal

Signe Store
Tips en venn  Skriv ut