• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2

Varanger à la carte - bok lansering

Varanger à la carte - en ny bok om matkultur og duodji i Varanger er ferdig. Boken presenterer den fargerike matkulturen i området på tre språk; norsk, samisk og engelsk.
KANSI-Varanger_a_la_Carte

Boken er blitt forrettet og fotografert av Manne Stenros. Alle bildene er blitt tatt på sommeren 2012, slik at boken presenterer matkulturen i Varanger per i dag. Alle matretter presentert i boken er laget av lokale aktører. Tanken bak boken var å finne nye retter og smaker fra området. Og det synes vi å ha lyktes med.

Herved ønsker vi å invitere alle til lansering av boken på
Varanger Samiske Museum i Varangerbotn
tirsdag den 11. desember kl 14.00.

Til stede er bokforfatter og fotograf Manne Stenros, lokal koordinator Sinikka Sihvo fra Nesseby kommune samt kokker og duodjiutøvere som har bidratt med boken.
Vi håper det blir diskusjon om lokal matkultur og om gode minnene fra sommeren og bokarbeidet.

Du er hjertelig velkommen til lansering av Varanger à la carte!
Boken er årets julegave nr1!
Du kan kjøpe boken på Varanger Samiske museet, Trattoria Capri eller Sølvsmie Anu Forselius.

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS