• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2
kate-a-web

Varanger er full av tilbud og aktiviteter!

Nå er alle aktiviteter og tilbud til turister og andre tilreisende langs strekningen Bugøynes – Hamningberg blitt samlet mellom to permer.

-Brosjyren skal gi all den informasjon som tilreisende trenger for å få en opplevelsesrik tid i Varanger- området, og oversikten viser at vi har utrolig mye å tilby både de reisende og lokalbefolkninga her i Varanger-området, forteller daglig leder i Destinasjon Varanger, Kate Johanne Utsi.

 

I den nytrykkede brosjyren på norsk, engelsk og finsk er det en komplett oversikt over alt av overnattingsmuligheter, bespisning og aktiviteter som finnes. Sjøopplevelser, spa/sauna, guidede turer på Varangerhalvøya, fuglekikking, museum/utstillinger, festivaler og suvenirer/butikker er blant tilbudene som er nevnt.

 

   -Vi har også tatt med kort beskrivelse av Varangerhalvøya nasjonalpark og den nasjonale turistveien Varangerveien. Brosjyren gir også en kort innføring i noen av de viktigste historiske trekkene til stedene vi har tatt med.  Vi gjør dette for å tilgjengeligjøre de tilbudene som finnes i området, slik at turistene kan få mulighet til å oppleve det som er unikt her. Men brosjyren er også ment for fastboende, slik at de skal få vite hva man kan gjøre når man f.eks får sommerbesøk og vil finne på noe som gir flotte opplevelser fra Varanger, sier Utsi.

 

   -Nå håper jeg at turistene og andre tar brosjyren med seg for å vise andre hva som rører seg i Varanger”. Dermed håper vi at dette vil generere mer salg for opplevelsesbedriftene i Varanger”, avslutter Utsi.

 

Brosjyren kan hentes på turistinformasjonkontorene i Vardø, Vadsø og Nesseby, og finnes på norsk, engelsk og finsk. Det er planlagt at brosjyren vil komme ut i ny og revidert versjon hvert år.

 

For mer info kontakt

 

Kate Johanne Utsi

Tlf:  41182521

Daglig leder Destinasjon Varanger AS

www.varanger.com

 

Foto:  Ingjerd Tjelle

 

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS