• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2

Vil hedre utmerkete kvinner

8.mars komiteen i Nesseby kommune ber folk å komme med forslag til kandidater til årets "Vuokko-pris", eller som tidligere kalt "Utmerket kvinne-pris".

Tradisjonen tro ønsker vi også i år å hedre en av kommunens utmerkede kvinner med denne prisen.  I 2008 som var den 20. gangen den internasjonale kvinnedagen ble markert  i Nesseby  og da omdøptes "Utmerket kvinne-prisen" til "Vuokko-prisen". Ideen med dette var å hedre hun som i sin tid kom med ideen om hvert år å dele ut en pris til en kvinne fra Nesseby.

Kriteriene hun satte var kort og godt:  "En hvilken som helst kvinne i kommunen skal kunne få prisen". Vuokko Nilsen selv var samfunnsengasjert og opptatt av alt som rørte seg i lokalsamfunnet, hun var kreativ og kunstnerisk, snill og oppofrende.  Hun hadde et stort hjerte for alle, var sjenerøs og inkluderende, hadde omtanke for de svake.  Vuokko viste det ikke bare i ord men også i handling: "Ikke bare snakk men gjør det!".

 8 mars  2008

Gunn-Britt Retter får Vuokko-prisen 2008. Foto: Mari-Ann Nilssen

Vi trenger forslag på hvem som fortjener ekstra ros, heder og oppmuntring i år. Det skulle være nok av flinke og flotte damer å velge i - kanskje en nabo du har beundret for den frivillige innsatsen hun har gjort i lokalsamfunnet, en kvinne som "stiller opp", en god kollega med gode ideer, en kvinne du synes fremstår som et godt forbilde for andre, en dyktig kvinne som markedsfører kommunen din på en god og verdig måte osv. osv.  Ikke brenn inne med din ros, la oss få hedre henne! 

Send inn begrunnede og signerte forslag per e-post til elina.hakala@nesseby.kommune.no eller sende per post i kuvert til Servicekontoret/ Ishavssenter/ 8.mars komiteen, 9840 Varangerbotn

 

Mvh

på vegne av 8. marskomiteen

 

Elina Hakala

 

Prosjektleder

Nesseby kommune

9840 Varangerbotn

 

(+47) 78960041

elina.hakala@nesseby.kommune.no

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS