• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2
div 052

Wenche Ellingsen fikk årets ”Vuokko-pris”

Årets Vuokko-pris vinner er et raust medmenneske. Stiller alltid opp for andre og forventer aldri noe tilbake. Alltid tilstede, lojal, omsorgsfull, lun, sjarmerende og flott.

I sin jobb er hun nærmest en egen institusjon:  Hennes kolleger kan ikke få rost henne nok.  Hun er en flott og trygg kollega. Hennes arbeidsmoral kan alle vi andre ha mye å lære av.  Hun har alltid tid og gode råd til alle på arbeidsplassen sin når det trengs.  Påtar seg ekstraoppgaver og meransvar selv om det kan gå utover egen tid og krefter.  Hun er den kollegene kan ringe uansett på døgnert når de trenger svar og råd.  Skal vi nevne prestasjoner må det være å bidra til liv og å opprettholde liv!    

 

Hun er ikke bare lojal overfor sine venner og kolleger men for hele sin arbeidsplass hvor hun har vært ansatt i mange mange år.

 

For nyutdannede på arbeidsplassen er hun til uvurderlig hjelp, hun er alltid tilsted med svar og rettleiing på sin gode varme væremåte.  Unge ferievikarer tar hun lett under sine vinger hvis det røyner på.

 

Rykker ut selv om det ikke er i sin arbeidstid, er våken for alt som skjer i bygda.  Hun er en rendyrket idealist som stiller opp for kommunens befolkning.

 

I jobben sin på helsesenteret setter hun alltid beboerne først, tenker alltid på beboernes og pasientenes beste.  Hun er så snill!  For beboerne går hun ofte under betegnelsene ”bestyrerinnen”, ”ahkku ies” og til og med ”ho eldre”.

 

Hun tar omsorgsansvar både på ute- og hjemmebane.  For sine barn er hun en kjær og tilstedeværende mamma, og med den største selvfølgelighet pleier hun sin mor hjemme.  Hun og mora sammen har alldtid vært et velkjent syn rundt omkring.  Omsorgen hennes får også dyr som lider nyte god av, dyrekjær som hun er.

 

Hun er det menneske som som ikke vet hva det motsatte ordet av ja er!   Og som en god kollega sa:  ” Denne damen skulle hatt en ferietur på andres regning der hun kunne nytt paraplydrinker hele dagen”!   Hun er en ”utmerket kvinne” og en meget verdig vinner av ”Vuokko-prisen” 2009.

 

Foto: Siv-Irene Andersen

 

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS